Αφαιρώντας αποσμητικό από πολυεστέρα χωρίς πλύσιμο

Η εύρεση αποσμητικών λεκέδων στο αμάνικο πολυεστερικό φόρεμά σας ή στη χαριτωμένη δεξαμενή πολυεστέρα είναι απογοητευτική. Εάν δεν έχετε χρόνο να πλύνετε το ρούχο, μην ανησυχείτε. Δεν χρειάζεται να αλλάζετε τη στολή σας μόνο εξαιτίας κάποιων λευκών σημείων αποσμητικού. Μερικά προϊόντα που μπορεί να έχετε γύρω από το σπίτι σας μπορούν να αφαιρέσουν τελείως τα αποσμητικά σημάδια χωρίς να χρειάζεται να τρέξουν το ρούχο μέσω της ροδέλας.

Προτιμώμενα μαντηλάκια

Τα μωρομάντηλα είναι καλό για περισσότερο από τον καθαρισμό του πυθμένα του μωρού. Μπορούν επίσης να πάρουν τα αποσμητικά σημάδια μακριά από τα ρούχα σας. Το Pat αποσμητικό σηματοδοτεί σταθερά αρκετές φορές με το μωρό σκουπίστε μέχρι να εξαφανιστούν. Μην τρίβετε το σκουπίστε πάνω στα σημάδια ή κινδυνεύετε να τα διαδώσετε περαιτέρω. Αν δεν έχετε μαντηλάκια για μωρά, χρησιμοποιήστε μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου, δουλεύουν επίσης ή αγοράστε μαξιλάρια απομάκρυνσης λεκέδων τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την αφαίρεση αποσμητικών από τα ρούχα.

Αφρώδες λάστιχο

Την επόμενη φορά που θα παραλάβετε το στεγνό καθάρισμα, μην πετάξετε την κρεμάστρα. Αντ ‘αυτού, αποθηκεύστε το αφρώδες ελαστικό από την κρεμάστρα και χρησιμοποιήστε το για να αφαιρέσετε αποσμητικό από τα πολυεστερικά ρούχα σας. Αποσπάστε ένα κομμάτι από το αφρώδες ελαστικό από την κρεμάστρα και, στη συνέχεια, τρίψτε το απαλά με τα αποσμητικά σημάδια μέχρι να φύγουν.

Πετσέτα

Ξεφορτωθείτε τα αποσμητικά σημάδια με τίποτα περισσότερο από μια πετσέτα χειρός. Χρησιμοποιήστε μια πετσέτα που είναι σκοτεινή στο χρώμα, αλλά όχι πιο σκούρα από το πολυεστερικό ύφασμα που προσπαθείτε να αφαιρέσετε το αποσμητικό. Τρίψτε την πετσέτα μπροστά και πίσω στα αποσμητικά σημάδια μέχρι να φύγουν.

Πρόληψη αποχρωματιστικών λεκέδων

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποφύγετε να βάφετε λεκέδες για τα ρούχα σας εντελώς. Χρησιμοποιήστε ένα σαφές αποσμητικό και όχι ένα λευκό για να κρατήσετε τις εμφανείς ραβδώσεις να εμφανίζονται στο πουκάμισό σας. Αποφύγετε να τοποθετείτε υπερβολικά αποσμητικό – χρησιμοποιήστε μόνο ένα κτύπημα μπροστά και πίσω – και αφήστε το προϊόν να στεγνώσει εντελώς πριν τοποθετήσετε τα ρούχα σας.