Δίαιτα

Η καλή διατροφή μπορεί να έχει ισχυρό αντίκτυπο στην υγεία σας, είτε αναρρώνετε από ασθένειες είτε απλά προσπαθείτε να χάσετε βάρος. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να πάρετε όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε από το φαγητό που τρώτε, αλλά αυτό δεν είναι πάντα ρεαλιστικό. Ένα συμπλήρωμα διατροφής όπως το Sustagen μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι είστε καλά τρέφονται.

Τι είναι το Sustagen;

Το Sustagen είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που διατίθεται στην αγορά κυρίως στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Διατίθεται στις Ηνωμένες Πολιτείες με το όνομα Boost. Οι καταναλωτικές φόρμουλες έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τις πολυάσχολες οικογένειες και τα άτομα να εξασφαλίσουν ότι παίρνουν τη διατροφή που χρειάζονται, ακόμη και αν τα γεύματά τους είναι λιγότερο από το βέλτιστο. Ο νοσοκομειακός τύπος είναι μια πλήρης διατροφική αντικατάσταση γεύματος σχεδιασμένη για ασθενείς που αναρρώνουν από ασθένειες και υποφέρουν από κακή όρεξη.

ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ουσιες

Τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα σας μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες: μακροθρεπτικά συστατικά και μικροθρεπτικά συστατικά. Τα μακροθρεπτικά συστατικά είναι υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Αυτές είναι οι ουσίες που το σώμα σας χρειάζεται σε μεγάλες ποσότητες. Τα μικροθρεπτικά συστατικά είναι ουσίες όπως το ιώδιο, ο σίδηρος και η βιταμίνη Α, τις οποίες το σώμα σας χρειάζεται σε πολύ μικρές ποσότητες. Αυτά τα μικροθρεπτικά συστατικά είναι απαραίτητα για την καλή υγεία και οι ανεπάρκειες στα μικροθρεπτικά συστατικά μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες. Η ανεπάρκεια ιωδίου, για παράδειγμα, προκαλεί ψυχικές διαταραχές και μπορεί να οδηγήσει σε αποβολή, γενετικές ανωμαλίες και μη αναστρέψιμη διανοητική καθυστέρηση.

Αύξηση βάρους

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η απώλεια βάρους μπορεί να κάνει δύσκολη την ανάκτηση από τη νόσο ή τη διατήρηση της καλής υγείας. Οι γυναίκες σε πρώιμα στάδια της εγκυμοσύνης, για παράδειγμα, συχνά υποφέρουν από ναυτία και χαμηλή όρεξη. Η έλλειψη όρεξης μπορεί να προκαλέσει την έγκυο γυναίκα να παραλείπει τα γεύματα ή να τρώει λιγότερα από κανονικά, οδηγώντας σε απώλεια βάρους και διατροφικές ανεπάρκειες που θα μπορούσαν να βλάψουν τόσο τη μητέρα όσο και το μωρό.

Απώλεια βάρους

Το υπερβολικό βάρος και η παχυσαρκία προκαλούνται συχνά από υποσιτισμό. Το υπερβολικό βάρος και τα παχύσαρκα άτομα τρώνε συχνά επαρκείς ποσότητες τροφής, αλλά τα τρόφιμα είναι διατροφικά σπάνια. Τα διατροφικά ποτά όπως το Sustagen μπορούν να βοηθήσουν τα υπέρβαρα άτομα να χάσουν βάρος αντικαθιστώντας τα γεύματα χαμηλών θρεπτικών συστατικών.

Αλλεργιογόνα και ειδικές δίαιτες

Το Sustagen είναι ένα προϊόν με βάση το γάλα, οπότε αν δυσανεξία στη λακτόζη πρέπει να προσθέσετε στα ποτά σας τις σταγόνες λακτάσης για να εξουδετερώσετε τη λακτόζη. Το Sustagen είναι χωρίς γλουτένη και είναι κατάλληλο για χορτοφάγους Lacto- και Lacto-ovo. Δεδομένου ότι είναι με βάση το γάλα, δεν είναι κατάλληλο για εκείνους που ακολουθούν μια vegan δίαιτα. Δεν υπάρχουν ξηροί καρποί στο Sustagen, αλλά υπάρχουν στον τόπο παρασκευής των προϊόντων έτοιμου προς κατανάλωση Sustagen. Οι σκόνες Sustagen είναι χωρίς κόκαλα.