Λεία κίνηση τσαγιού για απώλεια βάρους

Η φυτική εταιρεία, παραδοσιακά φάρμακα, παράγει Smooth Move laxative τσάι και κάψουλες. Η καλύτερη εμπορική επωνυμία Smooth Move βασίζεται σε αιώνες ευρωπαϊκές συνταγές βοτάνων για την προώθηση της κανονικότητας. Ένα φυσικό χημικό απαλλαγμένο καθαρτικό, όπως το Smooth Move, είναι αποτελεσματικό στην γρήγορη και ασφαλή ανακούφιση από την περιστασιακή εμφάνιση και τις συνέπειες της δυσκοιλιότητας. Η ταχείας δράσης ολονύκτια φόρμουλα έχει συχνά ως αποτέλεσμα τη λιγότερη φούσκωμα και την απώλεια βάρους από την αποβολή.

Δυσκοιλιότητα και αύξηση βάρους

Η δυσκοιλιότητα πλήττει περίπου 4,5 εκατομμύρια Αμερικανούς σε συνεχή βάση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Helvard Health Publishing, Mercksource. Παράγοντες που προκαλούν δυσκοιλιότητα περιλαμβάνουν την αφυδάτωση, την έλλειψη ινών στη διατροφή, τις παρενέργειες των φαρμάκων και την αδράνεια. Η δυσκοιλιότητα μπορεί να είναι επώδυνη και άβολη, προκαλώντας κράμπες και στρες στην κοιλιακή περιοχή. Μπορεί να οδηγήσει σε έλλειψη όρεξης, ναυτία, φούσκωμα και πονοκεφάλους. Χωρίς σωστές κινήσεις του εντέρου, η συσσώρευση αποβλήτων προκαλεί προσωρινή αύξηση του σωματικού βάρους.

Ταυτοποίηση

Το κύριο δραστικό συστατικό στο Smooth Move είναι η senna, ένα ισχυρό αλλά απαλό φύλλο με καθαρτικές ιδιότητες, ασφαλές για περιστασιακή χρήση για την προώθηση της κανονικότητας. Το Senna είναι επίσης ένα ήπιο διεγερτικό που μειώνει την όρεξη μαζί με τα ελαττωματικά του αποτελέσματα. Το Smooth Move αναμειγνύεται με άλλα βιολογικά βότανα, όπως γλυκόριζα, πικρό μάραθο, γλυκό πορτοκάλι, κανέλα, τζίντζερ και κόλιανδρο για να μαλακώσουν το παχύ έντερο και να βοηθήσουν στην κίνηση, προωθώντας την κανονικότητα.

Ασφάλεια των προϊόντων ομαλής μεταφοράς

Τα παραδοσιακά φάρμακα παράγουν Smooth Move για πάνω από 30 χρόνια. Η εταιρεία συνεργάστηκε με πιστοποιημένους καλλιεργητές βοτάνων και ανέπτυξε στενές σχέσεις με τους αγρότες και τους θεριζομένους τους για να εξασφαλίσει συνεπή πρόσβαση σε βιολογικά ή άγρια ​​συστατικά και βότανα φαρμακοποιών για την παροχή “αξιόπιστων τσαγιού και άλλων φυτικών προϊόντων που διαμορφώνονται με γνώση της παραδοσιακής βοτανικής ιατρικής και των πιο σύγχρονων Επιστημονικές μεθόδους διασφάλισης της ποιότητας. ”

Χρησιμοποιώντας προϊόντα Smooth Move

Για να χρησιμοποιήσετε το τσάι Smooth Move, τα παραδοσιακά φάρμακα συνιστούν να ζυμώνετε ένα φλιτζάνι τσάι χύνοντας 8 oz. Του φρεσκοαπορροφημένου νερού πάνω από μια τσάντα τσαγιού, αφήστε τα να καλύπτονται απότομα για 10 έως 15 λεπτά και πιείτε λίγο πριν τον ύπνο. Θα πρέπει να δείτε τα αποτελέσματα το επόμενο πρωί. Το Smooth Move έρχεται με την αυθεντική γεύση του ή σοκολάτας, ενώ υπάρχουν και κάψουλες.

Απώλεια βάρους με ομαλή μετακίνηση

Για περιστασιακή δυσκοιλιότητα, ένα προϊόν όπως το Smooth Move μπορεί να πάρει το σώμα σας πίσω σε τροχιά, συμπεριλαμβανομένης μικρής απώλειας βάρους ως αποτέλεσμα. Χρησιμοποιείται με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός από περιστασιακή ανακούφιση από τη δυσκοιλιότητα, θα πρέπει να συζητείται με το γιατρό σας, καθώς πρόκειται για κινδύνους για την υγεία. Το Smooth Move έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην κανονικότητα μαζί με την κατανάλωση μιας ισορροπημένης διατροφής, να πάρει άφθονη άσκηση και να πιει πολύ νερό. Αυτό θα πρέπει να ενθαρρύνει τις υγιείς κανονικές κινήσεις του εντέρου που εξαλείφουν τις τοξίνες και την ογκώδη περίσσεια, βοηθώντας το σώμα σας να αισθάνεται ελαφρύτερο και καθαρότερο