Ποιότητες για έναν εκπαιδευτή φυσικής κατάστασης

Η πρόσληψη ενός εκπαιδευτή γυμναστικής είναι ένα ουσιαστικό βήμα για την επίτευξη και τη διατήρηση των στόχων σας. Οι επαγγελματίες αυτοί διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη σχεδίων άσκησης, καθοδήγηση σχετικά με τις κατάλληλες τεχνικές και παρέχουν κίνητρα σε όλη την προπόνηση σας. Οι ανασφαλείς και αδηφάγοι εκπαιδευτές θα χάσουν γρήγορα πελάτες και δεν θα μπορέσουν να κρατήσουν μια θέση. Οι επιτυχημένοι εκπαιδευτές έχουν τη δυνατότητα να χτίσουν την πελατεία τους και να προσληφθούν εύκολα στις εγκαταστάσεις άσκησης. Κάθε εκπαιδευτής γυμναστικής πρέπει να έχει κάποιες ιδιότητες για να κάνει αποτελεσματικά και με ασφάλεια τις δουλειές του.

Ελέγξτε για την πιστοποίηση πιστοποίησης

Η βιομηχανία γυμναστικής είναι κορεσμένη με οργανισμούς που υπόσχονται τις πιο διάσημες και φημισμένες πιστοποιήσεις στην αγορά. Κατά την πρόσληψη ενός εκπαιδευτή γυμναστικής, είναι σημαντικό να ρωτήσετε με ποιον οργανισμό πιστοποιείται. Αναζητήστε εκπαιδευτές που έχουν πιστοποιηθεί μέσω της Εθνικής Επιτροπής Πιστοποίησης Υπηρεσιών. Οι εθνικά διαπιστευμένοι οργανισμοί περιλαμβάνουν το Αμερικανικό Κολέγιο Αθλητικής Ιατρικής, την Εθνική Ακαδημία Αθλητιατρικής και το Αμερικανικό Συμβούλιο Άσκησης. Αν δεν διαθέτουν πιστοποίηση, προχωρήστε σε έναν πιο καταρτισμένο επαγγελματία.

Διατήρηση της τρέχουσας κατάστασης τάσεις

Παρόλο που ένα δίπλωμα γυμνασίου και η πιστοποίηση γυμναστικής είναι γενικά οι μοναδικές απαιτήσεις για τους εκπαιδευτές, η εξεύρεση εκπαιδευτή με μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση σε τομέα που σχετίζεται με τη φυσική είναι ένα επίδομα. Οι εκπαιδευτές που είναι σήμερα εγγεγραμμένοι σε πιστωτικές τάξεις κολλεγίων, ή έχουν ολοκληρώσει ένα πτυχίο, θα είναι πιο καταρτισμένοι και ικανός στην παροχή συμβουλών και κατευθύνσεων γυμναστικής. Η πρόσληψη εκπαιδευτών που συμμετέχουν σε μαθήματα συνεχούς εκπαίδευσης είναι επίσης επιθυμητή λόγω των τρεχουσών πληροφοριών που λαμβάνουν σχετικά με τα θέματα φυσικής κατάστασης.

Προσδιορίστε τους μεμονωμένους στόχους σας

Αν και πολλοί εκπαιδευτές γυμναστικής μπορούν να έχουν διαπιστευτήρια και εκπαιδευτικές γνώσεις, πρακτική, πρακτική εμπειρία είναι μια σημαντική ποιότητα για να αναζητήσετε στο γυμναστή σας. Εάν πάσχετε από προβλήματα γονάτων, βρείτε έναν εκπαιδευτή που έχει εκπαιδευτεί άτομα με ορθοπεδικά τραύματα. Επιπλέον, εάν τα κέρδη δύναμης είναι ο στόχος σας, μίσθωση ενός εκπαιδευτή γυμναστικής με εμπειρία στη δύναμη και την προετοιμασία και όχι από κάποιον που ειδικεύεται στην απώλεια βάρους. Μπορείτε να πληρώσετε περισσότερα για έναν πιο έμπειρο εκπαιδευτή.

Κρατώντας το Επαγγελματικό

Οι εκπαιδευτές γυμναστικής παρέχουν μια προσωπική εξυπηρέτηση και πρέπει να συμπεριφέρονται με ακεραιότητα και σεβασμό. Αν νιώθετε ότι ο εκπαιδευτής σας ζητάει να εκτελέσετε ανασφαλείς ασκήσεις, εκφράστε τις ανησυχίες σας και, αν χρειαστεί, ζητήστε οδηγίες από άλλο επαγγελματία γυμναστικής. Ένας καλός εκπαιδευτής γυμναστικής δεν πρέπει ποτέ να σας κάνει να αισθάνεστε άβολα. Η πίεση σε σας ή η μη σωστή παρατήρηση είναι απαράδεκτη. Παρουσιάστε τυχόν προβλήματα στην διευκόλυνση διευκόλυνσης ή αρχίστε να ψάξετε για έναν άλλο εκπαιδευτή γυμναστικής.