Στόχους των κέντρων υγείας

Οι λέσχες υγείας, που ονομάζονται επίσης γυμναστήρια ή γυμναστήρια, προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες για να βοηθήσουν τα μέλη να επιτύχουν τους στόχους γυμναστικής τους. Η αύξηση της σωματικής σας δραστηριότητας βοηθά στην πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων και διαβήτη τύπου 2, μεταξύ άλλων κοινών κινδύνων για την υγεία. Οι λέσχες υγείας είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να προσθέσετε ποικιλία στη ρουτίνα σας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πάτε σε γυμναστήριο για να παραμείνετε δραστήριοι. Κατά την εξέταση μιας λέσχης υγείας, είναι σημαντικό ότι τα χαρακτηριστικά αξίζουν την τιμή που πληρώνετε.

Ο απώτερος στόχος ενός γυμναστηρίου είναι να βοηθήσει τα μέλη του να είναι πιο υγιεινά. Ορισμένα κέντρα υγείας απαιτούν τα νέα μέλη να υποβληθούν σε αξιολόγηση υγείας. Θα ζυγιστεί και το μέλος του προσωπικού θα μετρήσει τη σύνθεση λίπους του σώματός σας. Αυτές οι εξετάσεις δεν πρέπει να αντικαθιστούν μια σωστή εξέταση ευεξίας από το γιατρό σας. Θα πρέπει επίσης να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από την ένταξή σας σε μια λέσχη υγείας, ειδικά αν είστε νέος για άσκηση.

Σε αντίθεση με ένα βασικό γυμναστήριο κατοικιών ή κατοικιών, οι λέσχες υγείας παρέχουν ποικιλία. Τα γυμναστήρια προσφέρουν μηχανές, δωρεάν βάρη και επίσης κατέχουν μαθήματα, όπως kickboxing, γιόγκα και χορό. Ποικιλία βοηθά να μειωθεί η πλήξη, η οποία είναι ένας λόγος που οι άνθρωποι σταματήσουν να ασκούν. Οι λέσχες υγείας είναι επίσης ένας τρόπος να συναντήσετε άλλους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να σας κρατήσουν κίνητρα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν παίρνετε τάξεις προπόνησης. Ορισμένα γυμναστήρια προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες φύλαξης παιδιών για την άσκηση μελών.

Οι περισσότερες λέσχες υγείας χρησιμοποιούν προσωπικούς εκπαιδευτές. Λάβετε υπόψη ότι χρεώνουν την ώρα και ότι αυτό το κόστος είναι ξεχωριστό από τα βασικά τέλη μέλους του σωματείου υγείας. Ορισμένες λέσχες υγείας σας δίνουν μια ελεύθερη σύνοδο με έναν εκπαιδευτή όταν συμμετέχετε. Οι προσωπικοί εκπαιδευτές βοηθούν με ασφάλεια να προχωρήσουν στην προπόνηση στο επόμενο επίπεδο. Ταυτόχρονα, θα εργαστείτε σκληρότερα από ποτέ. Ένας προπονητής σας βοηθά να σας καθοδηγήσει τόσο σε προπόνηση δύναμης όσο και σε καρδιαγγειακές προπονήσεις. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε με έναν εκπαιδευτή αμέσως μετά την ένταξή σας σε μια λέσχη υγείας, αλλά μόνο εάν αισθάνεστε ότι πρέπει να αυξήσετε την ένταση των ασκήσεων σας με επαγγελματική καθοδήγηση. Επιλέξτε έναν εκπαιδευτή με διαπιστευμένη εθνική πιστοποίηση.

Η συμμετοχή σε γυμναστήρια είναι δαπανηρή και πολλοί έχουν δύσκολες πολιτικές ακύρωσης. Πολλά μέλη εγκαταλείπουν επίσης τη μετάβαση σε κλαμπ υγείας λόγω έλλειψης κινήτρων ή χρόνου, αλλά εξακολουθούν να καταλήγουν να καταβάλλουν μηνιαίες αμοιβές. Ο σκοπός ενός γυμναστηρίου είναι να σας βοηθήσει να φτάσετε στη φόρμα. Αλλά είναι επίσης μια επιχείρηση. Εάν υπογράψετε μια σύμβαση για ορισμένο αριθμό μηνών, μην περιμένετε ότι μπορείτε να το σπάσετε μετά από μερικές εβδομάδες. Για να αποφύγετε αυτόν τον πονοκέφαλο, κάντε την εργασία σας και βεβαιωθείτε ότι είστε αφοσιωμένοι στο να εργαστείτε σε ένα συγκεκριμένο κέντρο υγείας.

Ευεξία

Πολλοί τύποι προπονήσεων

Προσωπική προπόνηση

Σκέψεις