Τις οδηγίες arnica montana 30c

Η ομοιοπαθητική arnica montana, κοινώς γνωστή ως arnica, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως για ιατρικούς σκοπούς εδώ και αιώνες. Πολύ συχνά, η αρνική είναι το πρώτο φάρμακο που χρησιμοποιείται σε οξεία τραύμα – ειδικά τραύματα που περιλαμβάνουν μώλωπες, διαστρέμματα και μώλωπες του κεφαλιού – και μετά από χειρουργικές επεμβάσεις. Οι ομοιοπαθητικές θεραπείες είναι διαθέσιμες σε πολλές δυνάμεις: 6c, 30c και 200c. Το Arnica 30c είναι ιδανική για να ξεκινήσετε.

Διανείμετε 3 σφαιρίδια arnica 30c από τον ομοιοπαθητικό σωλήνα κρατώντας το σωλήνα ανάποδα και περιστρέφοντας το καπάκι και αφήνοντας τα σφαιρίδια να πέσουν μέσα. Τοποθετήστε τα σφαιρίδια κάτω από τη γλώσσα σας. Βέλτιστη απορρόφηση συμβαίνει εδώ λόγω του άφθονου αριθμού αιμοφόρων αγγείων που υπάρχουν. Τα σφαιρίδια διαλύονται γρήγορα.

Διανείμετε 3 σφαιρίδια arnica 30c από τον ομοιοπαθητικό σωλήνα περιστρέφοντας το καπάκι και αφήνοντας τα σφαιρίδια να πέσουν μέσα. Τοποθετήστε τα σφαιρίδια σε ένα ποτήρι και καλύψτε με περίπου 3 έως 4 ουγγιές νερού. Ανακινήστε προσεκτικά το νερό με ένα πλαστικό κουτάλι μέχρι να διαλυθούν τα σφαιρίδια. Χρησιμοποιώντας το πλαστικό κουτάλι, τοποθετήστε 1 κουταλάκι του γλυκού νερό κάτω από τη γλώσσα.

Πάρτε 3 σφαιρίδια αρνικής 30c ή 1 κουταλάκι του γλυκού υγρού arnica κάθε 15 λεπτά. Μην το κάνετε για περισσότερο από 3 ώρες. Εάν τα συμπτώματα δεν έχουν υποχωρήσει, συνιστάται ιδιαίτερα η επίσκεψη στο γραφείο του γιατρού.