Τρώει αυγά με τόνο & υγιεινή ευχαρίστηση;

Αν επιλέξετε το σωστό είδος ευχαρίστησης και μην προσθέσετε πολλές μαγιονέζες πάχυνσης, τρώγοντας αυγά με τόνο και γεύση μπορεί να είναι αρκετά υγιής. Τα αυγά ειδικότερα είναι μια ισχυρή πηγή θρεπτικών ουσιών, ενώ τόσο ο τόνος όσο και τα αυγά παρέχουν άφθονη ευεργετική πρωτεΐνη. Το Relish παρέχει μια ώθηση γεύσης χωρίς να αυξάνει σημαντικά την περιεκτικότητα σε θερμίδες του γεύματός σας. Σερβίρετε σε ένα κρεβάτι με πράσινα για ένα θρεπτικό μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο.

Η πρωτεΐνη σας κάνει να αισθάνεστε πλήρεις, αποτρέποντας μεταγενέστερες επιθυμίες για φαγητό. Τα 6 g πρωτεΐνης σε ένα μεγάλο αυγό είναι ένα βήμα προς τα 46 έως 56 g πρωτεΐνης που οι περισσότεροι ενήλικες πρέπει να καταναλώνουν κάθε μέρα. Φάτε δύο αυγά και θα ικανοποιείτε σχεδόν το ένα τέταρτο της καθημερινής συνιστώμενης πρόσληψης. Ένα αυγό έχει επίσης 5 γραμμάρια λίπους, συμπεριλαμβανομένης της χοληστερόλης. Ωστόσο, μια μελέτη του 1999 που δημοσιεύθηκε στο “The Journal of the American Medical Association” διαπίστωσε ότι η κατανάλωση αυγών δεν σχετίζεται με καρδιακές παθήσεις. Τρώγοντας ένα αυγό ή δύο με τον τόνο και την ευχαρίστηση δεν θα προσθέσει πολλές θερμίδες στη διατροφή σας, καθώς κάθε αυγό παρέχει μόνο 71 θερμίδες.

Προετοιμάστε τον τόνο με αυγά και ρυθμίζετε το στάδιο για ένα γεύμα υψηλής πρωτεΐνης. Εάν βρίσκεστε σε δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, η κατανάλωση αυγών, τόνου και γεύσης μπορεί να σας βοηθήσει να ικανοποιήσετε την όρεξή σας χωρίς να προσθέσετε πολλούς υδατάνθρακες εάν το φάτε χωρίς ψωμί. Ένα 2-oz. Η εξυπηρέτηση του τόνου με νερό περιέχει 15 γραμμάρια πρωτεΐνης και μόνο 1 γραμμάριο λίπους, χωρίς υδατάνθρακες και μόλις 70 θερμίδες. Συνδυάστε αυτό με δύο αυγά και λίγο απολαύστε χωρίς πρόσθετη ζάχαρη και έχετε περίπου 225 θερμίδες, 29 γραμμάρια πρωτεΐνης και χωρίς υδατάνθρακες.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ανακουφισμάτων, τα πιο συνηθισμένα είναι η απόλαυση του μαρουλιού. Τα περισσότερα πιάτα απολαμβάνουν σε ένα ράφι σούπερ μάρκετ είναι γλυκιά επιδέξια τουρσί, αλλά αν προσπαθείτε να μειώσετε τους υδατάνθρακες, επιλέξτε αντλία pickle pickle αντ ‘αυτού. Μια κουταλιά της σούπας άνηθου δεν προσφέρει θερμίδες ή υδατάνθρακες, ενώ η ίδια ποσότητα γλυκιάς γεύσης παρέχει 20 θερμίδες και 5 γραμμάρια υδατάνθρακες, τα οποία οφείλονται στη ζάχαρη. Η κατανάλωση ραφιναρισμένης ζάχαρης έχει συνδεθεί με την παχυσαρκία, τον διαβήτη τύπου 2 και τη γενική φλεγμονή στο σώμα.

Τα αυγά, ο τόνος και η ευχαρίστηση συχνά συνδυάζονται με μαγιονέζα για να κάνουν σαλάτα τόνου. Η μαγιονέζα μπορεί να μετατρέψει ένα υγιεινό γεύμα υψηλής πρωτεΐνης σε ένα πολύ παχύρρευστο. Μόλις μια κουταλιά της σούπας μαγιονέζα παρέχει 100 θερμίδες, που είναι από λίπος. Αν χρησιμοποιείτε αυγά, τόνο και ηρεμία για να προετοιμάσετε τη σαλάτα τόνου, επιλέξτε μαγιονέζα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ή μειωμένου λίπους, η οποία συχνά έχει 35 ή λιγότερες θερμίδες ανά κουτάλι σούπας. Καλύτερα, χρησιμοποιήστε μουστάρδα στον τόνο σας και σαλάτα αυγών για να δώσετε περισσότερη γεύση μαζί με υγιή κουρκούμη και πολύ λίγες θερμίδες.

Αυγά

Τόνος

Νοστιμιά

Υγιεινή προετοιμασία