Υπάρχει μια συγκεκριμένη διατροφή για το να έχεις παιδί;

Αν έχετε αρκετές χιλιάδες δολάρια για να εγκαταλείψετε την φαινομενικά τεχνολογία διαστημικής ηλικίας, μπορείτε να ταξινομήσετε σπέρμα ή να επιλέξετε έμβρυα αγόρι κατά τη στιγμή της σύλληψης για να εγγυηθείτε το φύλο του μωρού σας. Εάν κάνετε πράγματα με τον παλιομοδίτικο τρόπο, έχετε ένα οπλοστάσιο λαϊκής σοφίας και ιστορίες των παλαιών συζύγων που αναμιγνύονται με μια παρωδία της επιστήμης που δηλώνει ότι μπορείτε να ελέγξετε ή τουλάχιστον να επηρεάσετε το φύλο του μωρού σας με τα τρόφιμα που τρώω. Παρόλο που δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι η διατροφή επηρεάζει το φύλο του μωρού σας, εφ ‘όσον τρώτε μια υγιή, ισορροπημένη διατροφή, δεν υπάρχει καμία βλάβη στην προσπάθεια μιας διατροφικής προσέγγισης για την επιλογή σεξ.

Οι γιατροί γενικά συμβουλεύουν τις γυναίκες να χάσουν το υπερβολικό βάρος πριν από την εγκυμοσύνη και όταν προσπαθούν να συλλάβουν. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη προβλημάτων γονιμότητας και επιπλοκών εγκυμοσύνης. Ωστόσο, η έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό “Proceedings of the Royal Society B, Biological Sciences” έδειξε ότι οι γυναίκες που καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες, οι οποίες έχουν μεγαλύτερη γλυκόζη στο αίμα τους και τρώνε περισσότερα θρεπτικά ενισχυμένα τρόφιμα, όπως τα δημητριακά για πρωινό, έχουν πιο συχνά τα αγόρια. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι τα έμβρυα αγόρι δεν είναι τόσο ανθεκτικά όσο τα κορίτσια και απαιτούν περισσότερη ενέργεια και θρεπτικά συστατικά για εμφύτευση και ανάπτυξη. Οι επιστήμονες δεν έχουν επαληθεύσει αυτό ή την ακριβή αιτία αυτών των ευρημάτων της έρευνας, αλλά κάνουν μια αδιαμφισβήτητη περίπτωση για να τρώνε πολλά τρόφιμα πλούσια σε θερμίδες και θρεπτικά συστατικά, αντί να περιορίζουν τις θερμίδες και τη δίαιτα πριν και κατά τη διάρκεια της σύλληψης, εάν θέλετε να παραδώσετε αγόρι .

Οι τροφές που τρώτε συμβάλλουν στην ισορροπία του pH των κολπικών σας εκκρίσεων και ενδέχεται να επηρεάσουν το φύλο του μωρού σας, σύμφωνα με τον Dr. Landrum Shettles, ο οποίος εξέτασε αυτή τη θεωρία ανεξάρτητα τοποθετώντας το σπέρμα σε φιαλίδια που περιέχουν κολπικό υγρό σε διάφορα επίπεδα οξύτητας. Αυτό που βρήκε ήταν ότι όσο πιο αλκαλικό το κολπικό υγρό, τόσο καλύτερα το Y ή το σπέρμα που προκαλεί το αγόρι, εκτελείται. Τρώτε πολλά φρούτα, λαχανικά και φυλλώδη χόρτα. Πάρτε την πρωτεΐνη σας από τα αυγά, τα καρύδια και τους σπόρους. Φάτε μόνο πολύ μικρές ποσότητες ελαίων, γαλακτοκομικών προϊόντων και επεξεργασμένων κόκκων, καθώς οξινίζουν το σώμα. Πίνετε άφθονο νερό.

Το φύλο του μωρού σας καθορίζεται από τα χρωμοσώματα. Ένα χρωμόσωμα Υ σε ένα σπέρμα σημαίνει ένα αγόρι, ενώ τα χρωμοσώματα Χ οδηγούν σε κορίτσια. Μόλις γίνει η γονιμοποίηση του αυγού με το σπέρμα, η διατροφή σας δεν μπορεί να αλλάξει το φύλο του παιδιού σας. Όπως έδειξε η μελέτη του Ηνωμένου Βασιλείου, τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά θα μπορούσαν να υποστηρίξουν τα έμβρυα αγόρι καλύτερα από τις δίαιτες με μειωμένη θερμίδα, αλλά ακολουθώντας τις παραδοσιακές παραδόσεις σοφίας, όπως η κατανάλωση αλμυρών τροφών για αγόρι, Έχει σχεδιαστεί.

Οι μπαμπάδες μπορούν να αλλάξουν τη δίαιτά τους για να βοηθήσουν να δώσουν το σπέρμα Υ ένα πάνω χέρι. Μια τακτική περιλαμβάνει τη λήψη τουλάχιστον 9 mg ψευδαργύρου κάθε μέρα από τρόφιμα όπως τα στρείδια, σύμφωνα με τον διατροφολόγο Bridget Swinney. Ο ψευδάργυρος βοηθά στην ενίσχυση του αρσενικού αναπαραγωγικού συστήματος και ενισχύει την τεστοστερόνη. Η Shettles συνιστά στους άνδρες να πίνουν ένα ισχυρό φλιτζάνι καφέ 10 έως 15 λεπτά πριν τη σύλληψη για να δώσουν σπερματοζωάρια που παράγουν αρσενικά μια ενεργειακή ώθηση.

Πρακατάληψη

Σύλληψη

Εγκυμοσύνη

Διατροφή για τους μπαμπάδες